U bevindt zich hier:HomeDierHondNatvoerBIOFOOD® Vleesvoeding.BIOFOOD® bio organic
Dier
- Aquaristiek -
- Huis & Tuin -
- Hengelsport -

BIOFOOD® bio organic

Bio Organic

NIEUW.
BIOLOGISCHE DIERVOEDING VOOR HOND EN KAT.

Puur, (h)eerlijk en gezond.
Biologisch het beste voor natuur, dier en milieu.


 

BIOLOGISCH BETEKENT REKENING HOUDEN MET NATUUR, DIER EN MILIEU.

Bij BIOFOOD® bio organic diervoeding voor hond en kat wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde biologische grondstoffen afkomstig van biologische boeren. Smaakvol en puur biologisch vlees, afkomstig van dieren die volop de ruimte hebben, en biologische groenten en kruiden. BIOFOOD® bio organic is puur, (h)eerlijk en gezond, graan en/of tarwevrij, heeft een hoge acceptatie, is zeer goed verteerbaar, is hypoallergeen en ondersteunt huid, vacht en vertering.


Biologische landbouw en veeteelt.
In de biologische landbouw gebruikt men geen kunstmest en wordt het gewas beschermd door vruchtwisseling, aangepaste teelttechnieken en biologische gewasbescherming. Gewassen krijgen meer tijd om te groeien, waardoor de smaak en kwaliteit beter zijn en gezonder. Tevens zorgt biologische landbouw en veeteelt voor vermindering van het broeikasef-fect door een vermindering van de CO2-uitstoot.

Dierenwelzijn en milieuaspecten.
Biofood bio organic bevat een gezond percentage dierlijke eiwitten wat afkomstig is van biologische dieren die lekker de ruimte hebben gehad. Bij het biologisch produceren van vlees wordt niet alleen rekening gehouden met het dierenwelzijn, maar ook met milieuaspecten. De dieren mogen geen preventieve antibiotica of groeibevorderende stoffen binnenkrijgen en de dieren hebben volop leefruimte. Biologisch is het hoogst haalbare in Nederland voor wat betreft dierenwelzijn.

Voedingswaarde.
Uit internationaal onderzoek, gepubliceerd in de British Journal of Nutrition, blijkt dat biologische gewassen een hogere voedingswaarde hebben dan niet-biologische gewassen en is ook de hoeveelheid antioxidanten, mineralen en vitamines hoger.
De voordelen van BIOFOOD bio organic diervoeding zijn talrijk. Het is beter voor natuur, dier en milieu, het is smaakvol, puur, (h)eerlijk en gezond, bevat meer voedingswaarde (minder voeren/ontlasting) en bevat geen lichaamsvreemde stoffen.

Biologische organic diervoeding van BIOFOOD. Biologisch het beste!

Sorteer op:
Sorteer op:
6300