hengel_158379021.jpeg
U bevindt zich hier:Home- Hengelsport -
Dier
- Aquaristiek -
- Huis & Tuin -
- Hengelsport -

- Hengelsport -

Op onze hengelsportafdeling vind je een uitgebreid assortiment voor de jeugd- en recreatievisser. Veel welbekende merken zoals Fox, Spro, Albatros Piet Vogel, Shimano zijn op onze afdeling ruimschoots te vinden

Wij hebben een ruim assortiment vaste hengels (insteek- of telescoophengels) in verschillende lengtes. Daarnaast vind je bij ons ook winkle pickers, feederhengels, roofvishengels, forelhengels en karperhengels.

Ook het beste aas vind je bij ons in de winkel. Denk aan lokvoer, boilies, maden, wormen en casters. De maden, casters en wormen worden meerdere keren per week vers geleverd. Roofvissers vinden bij ons een breed assortiment aan kunstaas en onderlijnen.

Voor de karpervisser hebben wij een groot assortiment onderlijnmaterialen van bekende merken. Uiteraard hebben we diverse schepnetten, landingsnetten, pannetten en leefnetten op voorraad. Witvissers kunnen bij ons terecht voor dobbers, onderlijnen, voerkorven en nog veel meer!

Een vispas heb je altijd nodig om te mogen vissen. 

We verkopen voor hengelsportvereniging de Poepenkolk, en OKO alle vergunningen die nodig zijn om te mogen vissen in de gemeente Elburg, Oldebroek. Met de vispas mag je ook buiten Elburg vissen.

Natuurlijk kun je ook voor advies terecht in onze winkel. We helpen je graag!

Sorteer op:
Sorteer op:
2379